Categorieën

Service

PvdA bloemetje van de maand naar Stadslandbouw

PvdA bloemetje van de maand naar Stadslandbouw
Politiek

PvdA bloemetje van de maand naar Stadslandbouw

  • Ingezonden mededeling
  • 26-04-2023
  • Politiek
PvdA bloemetje van de maand naar Stadslandbouw
VLAARDINGEN - Deze maand gaat het Bloemetje van de Maand van PvdA Vlaardingen naar Jan Robberegt, voorzitter van de Stichting Stadslandbouw van Ruytenburgh. Het was deze week namelijk tien jaar geleden, dat het oprichtingsbestuur bij de notaris aan tafel zat en de handtekeningen plaatste om Stadslandbouw in Vlaardingen mogelijk te maken. Van Ruytenburgh startte toen op de eerste locatie, achter de oude brandweerkazerne aan de Hoflaan.

In oktober 2014 nam Jan Robberegt de voorzittershamer al over. Al die jaren, met wisselende bestuursleden, heeft Jan zich ingezet om de Stadslandbouw voort te laten bestaan, en zelfs steeds verder uit te breiden. Uiteraard met een heleboel enthousiaste vrijwilligers! Niet alleen stadsboeren op de groenteakker, bloementuin en in de kas, maar ook hobbykoks bij Maaltijden op Maandag, begeleiders op de kindertuintjes en klussers.

Vanmiddag ontving Jan weliswaar de bloemen, maar die zijn dan ook voor al die vrijwilligers bedoeld! Wil je meer weten over Stadslandbouw van Ruytenburgh, kijk dan op de website en en volg ze op facebook. Stadslandbouw van Ruytenburgh zoekt overigens een nieuwe voorzitter. Dus heb je interesse, neem dan contact met ze op!

Partij van de Arbeid Vlaardingen

p/a Markt 11, Vlaardingen

Meer over Partij van de Arbeid Vlaardingen →