ONS.Vlaardingen deelt uit

14-04-2017 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Nog tot en met zaterdag deelt ONS.Vlaardingen in heel de stad paaseitjes uit aan het winkelend publiek. Die dag wordt de achtdaagse actie afgesloten op het Veerplein en Liesveld. In totaal zijn er dan 4000 eitjes weggegeven.

"Gewoon, om wat vrolijkheid en gezelligheid onder de mensen te brengen", legt ONS.Vlaardingen raadslid Frans Hoogendijk de actie uit, die ook in De Loper, op de Van Hogendorplaan en op Plein West werd gehouden. "Het hele jaar door zijn we bezig met zakelijke en soms harde politieke zaken; minimaal twee keer per jaar wisselen we dat af met vrolijke acties. In december geven we elk jaar zo'n veertig kerstpakketten weg, en rond Pasen dus de chocolade eitjes. Het is zo leuk om te zien hoe mensen in een paar seconden helemaal opvrolijken van zo'n actie. Echt heerlijk! En omdat deze acties zo veel lachende gezichten opleveren, hebben we besloten om komende herfst ook een actie te gaan houden."

Ook aanstaande donderdagavond gaat ONS.Vlaardingen trouwens trakteren. Want dan keurt de gemeenteraad zo goed als zeker het project 'Challenge Day' goed, dat de partij bij de afgelopen begroting inbracht. Met dat project worden alle Vlaardingse middelbare scholen bezocht met het programma dat we van tv kennen als 'Over de streep'.

Gerelateerd