Categorieën

Service

ONS wil haast met vergunning snackbar

ONS wil haast met vergunning snackbar
Politiek

ONS wil haast met vergunning snackbar

  • Redactie
  • 23-05-2018
  • Politiek
ONS wil haast met vergunning snackbar
VLAARDINGEN - De snackbar van Van der Schee's Lekkernij die jarenlang te vinden was op het terrein van Groencentrum Staelduinsebos, staat nog altijd - gesloten en wel - te wachten op de opening op het terrein van de Praxis zo'n honderd meter verderop. Van der Schee wil daar zo snel mogelijk heropenen maar moet lang wachten op het doorlopen van alle benodigde vergunningen.

ONS.Vlaardingen vindt dat het allemaal wel wat sneller kan en stelt alvast vragen aan het nog niet geïnstalleerde nieuwe college van burgemeester en wethouders. ,,Is het nieuwe college van plan om ondernemers vooral te gaan helpen, te faciliteren, en de grondhouding van het college er een te laten zijn van ‘Ja mits’ in plaats van ‘Nee tenzij’?''

ONS wil dat het nieuwe ciollege werk gaat maken van het verminderen en versimpelen van regelgeving. De partij wil dat als de snackbar op 5 juni nog steeds geen vergunning heeft (de dag dat het nieuwe college wordt geïnstalleerd, red) meteen een voorlopige vergunning wordt verstrekt zodat Van der Schee kan openen.