Minister Schultz naar Vlaardingen

09-02-2017 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – Altijd al eens zelf willen praten met minister Schultz over de Blankenburgtunnel ? Dat kan aanstaande maandag 13 februari want dan bezoekt minister Melanie Schultz Van Haegen Vlaardingen. Samen met de VVD Vlaardingen gaat de minister in gesprek met voorbijgangers en geïnteresseerden. Deze gesprekken kunnen over van alles gaan. Dus heeft u een vraag over een standpunt van de VVD, een zorg die u wilt delen of een vraag aan de minister, kom dan langs. De VVD zit vanaf 11:30 uur klaar in Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18 voor een bakkie koffie en een goed gesprek.

Wie op maandag geen vrij kan nemen kan morgen, op vrijdag 10 februari,  terecht bij de SP aan de Broekweg. De SP-afdeling Vlaardingen organiseert daar een campagne “kick off”. Speciale gast deze avond is kandidaat Tweede Kamerlid Cem Lacin (Rotterdam, 1986). Cem staat nummer 10 op de lijst en is momenteel vakbondsbestuurder bij de FNV. Hij zal vertellen over de plannen van de SP voor de komende regeerperiode.  De bijeenkomst vindt plaats in het SP-kantoor. De gespreksleiding is in handen van wethouder Arnout Hoekstra.

De avond is gratis toegankelijk voor iedereen. Met een hapje en een drankje wordt de campagne afgetrapt. Wanneer? Vrijdag 10 februari om 20:00 uur in het SP-kantoor aan de Broekweg 76.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date