Minister Ploumen bij thema-avond PvdA

24-03-2016 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Op 6 april 2016 wordt in Nederland een raadgevend referendum gehouden. U kunt dan stemmen over de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. De PvdA Vlaardingen organiseert in samenwerking met Stichting Spoetnik op dinsdag 5 april een thema-avond over dit associatieverdrag met Oekraïne. Tijdens avond wil de PvdA Vlaardingen onder andere de feiten en fabels omtrent het associatieverdrag aan de orde stellen.

Er zijn twee gastsprekers: Lilianne Ploumen, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Alexander Horin, ambassadeur van Oekraïne. Gespreksleider is Mario Stam, wethouder in Schiedam. Uiteraard is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur (inloop) van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De aanvang is 19.30 uur en de verwachte eindtijd 22.30 uur.

De bijeenkomst vindt plaats in de Kroepoekfabriek aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A en de toegang is gratis. Bij binnenkomst ontvangt u 4 consumptiemuntjesGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date