Is dit nu de oplossing?

23-02-2015 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Net nu we dachten met ' SP postergate' alles wel te hebben gehad, is er een nieuwe 'valsspeler' op de markt. Nou ja nieuw... De politieke partij Jezus Leeft grijpt terug op een bijna 2000 jaar oud gedachtegoed. Jammer natuurlijk dat ze dat op een formaat posters doen waarvoor de plaatselijke afdeling van de SP net verbale billenkoek heeft gekregen van burgemeester Bert Blase.

In Vlaardingen was namelijk afgesproken dat het maximale formaat van de posters voor de Provinciale Statenverkiezingen A3 is. GroenLinks struikelde bijna letterlijk over het buitenformaat posters waarvoor de socialisten desondanks hadden gekozen en trok aan de bel. Nu is er op de diverse borden die wij zagen geen SP-poster meer te vinden en nu komt Jezus ervoor in de plaats. Die gaat dus GroenLinks-fractievoorzitter Kees Borsboom op zijn pad treffen.

,,Jezus Leeft is een partij waar mensen belangrijker zijn dan de handhaving van regels'', staat op de website van de partij. We vrezen dan ook dat de Vlaardingse burgervader het nakijken heeft met zijn regels. De SP tot inkeer brengen is één ding, Zijn volgelingen laten zich vermoedelijk minder eenvoudig overtuigen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date