DENK doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en zoekt geschikte kandidaten

11-03-2021 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - Volgende week zijn de landelijke verkiezingen. DENK heeft in de afgelopen weken met regelmaat campagne gevoerd in Vlaardingen met een enthousiast team Vlaardingers. DENK strijdt voor gelijke behandeling, rechtvaardigheid en bestrijding van de dubbele maat. Op dit moment ligt de focus natuurlijk vol op de Tweede Kamerverkiezingen van volgende week . Azarkan en Kuzu hopen op een klinkend resultaat.

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen hebben de kamerleden Kuzu en Azarkan een bezoek gebracht aan Vlaardingen. De politieke beweging DENK ontvangt sinds haar bestaan vele verzoeken om ook een lokale afdeling op te richten in Vlaardingen en tijdens dit bezoek zijn Kamerleden Azarkan en Kuzu is deze oproep meermaals herhaald.

Op dit moment zijn vele Vlaardingse vrijwilligers die actief campagne voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15,16 en 17 maart. DENK heeft in 2018 meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen in buurgemeenten Rotterdam en Schiedam en heeft flinke winst geboekt. In Schiedam is DENK de tweede grootste partij in de gemeenteraad en in Rotterdamse gemeenteraad heeft DENK in een klap vier zetels weten te scoren. Verder is DENK vertegenwoordigd in 13 gemeenteraden en wil de partij dit aantal flink opplussen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

De partij is een inmiddels een zoektocht gestart naar geschikte kandidaat raadsleden en Vlaardingers die betrokken willen raken bij de oprichting van een lokale afdeling. DENK doet hierbij een oproep aan alle Vlaardingers die de partij een warm hart toedragen om zich aan te sluiten bij politieke beweging DENK. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@bewegingdenk.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date