ChristenUnie-SGP voor iedereen

27-01-2018 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - Eind november zijn de leden van de ChristenUnie en de SGP akkoord gegaan met de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het is een bijzondere lijst, want iedere leeftijdscategorie wordt door iemand vertegenwoordigd. Nieuwe en jonge gezichten staan zij aan zij met oudgedienden.

Wethouder en lijsttrekker Ruud van Harten is 50 jaar, Erik van Pienbroek is 41 jaar oud en draait al sinds 2002 mee met de fractie. Raadslid Michiel Hoogenboom is 34 jaar, staat net als bij de vorige verkiezingen op plek 4. De lijst met leeftijdscategorieën wordt verder compleet gemaakt door kandidaat raads- en fractieleden Cees Vermaat (68 jaar), Hans Poot (25 jaar) en de man die al sinds 1973 meedraait in de fractie, Cor de Jonge (76 jaar).

In de jongste categorie heeft de ChristenUnie-SGP zelfs twee kandidaten. Met zijn 18 jaar is Wouter de Reus de jongste kandidaat op de lijst. Hij staat op de derde plaats en maakt daarmee een heel grote kans om raadslid te worden. Naast Wouter heeft de ChristenUnie-SGP nog een nieuw en jong gezicht. Pietjan den Hollander (19 jaar) draait al een aantal maanden vol enthousiasme mee in de fractie.

Esther Heijndijk (46 jaar) heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een verkiesbare plaats op de lijst, maar zij zet zich nog wel graag in als lijstduwer en blijft de ChristenUnie-SGP fractie adviseren.

De ChristenUnie-SGP Vlaardingen is een mooie combinatie van jonge - en meer ervaren mensen; vanuit deze mix proberen zij het beste voor de stad te doen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date