CDA verloot high-tea-bonnen aan mantelzorgers

20-10-2021 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - Het CDA heeft veel waardering voor mannen en vrouwen die een ziek gezins- of familielid, of andere bekende verzorgen. Mantelzorgers voelen zich verantwoordelijk voor de zieke en de zorg die zij geven, vraagt vaak veel van hen. Ook tijdens de lockdown vanwege corona gingen mantelzorgers zoveel mogelijk door met de verzorging. Van 8 tot 14 november staan mantelzorgers centraal tijdens de Week van de Mantelzorg. Het CDA verloot onder de mantelzorgers tien waardebonnen voor een high tea voor twee personen.

Lang niet alle mantelzorgers zijn in beeld. Daarom vraagt het CDA om mantelzorgers op te geven. Kent u een mantelzorger? Stuur dan uiterlijk maandag 8 november een e-mail naar cda.vlaardingen@gmail.com. Het CDA neemt dan contact met u op. Onder de opgegeven mantelzorgers verloot het CDA de hightea-bonnen, die kunnen worden ingewisseld bij Veerplein18. Deze zullen op woensdag 10 november – de dag van de Mantelzorg – persoonlijk worden uitgereikt aan de gelukkigen. 

Daarnaast maakt het CDA zich in de gemeenteraad hard voor ondersteuning van mantelzorgers. Bijzondere aandacht vraagt het CDA voor jonge mantelzorgers. Zij voelen vaak een grote verantwoordelijkheid binnen het gezin en combineren hun zorgtaken met hun school.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date