Toon van 4U op CBS Het Anker

02-12-2016 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN – Groep 6 van CBS Het Anker had vandaag een bijzondere dag. Toon van de groep 4U en winnaar van het SBS6 programma ‘The Next Boy/Girl Band’ kwam langs om vrijkaarten te overhandigen aan de kinderen.  

De kinderen hebben meegedaan aan een fotoactie tijdens Het Nationaal Schoolontbijt. Onder het ontbijten door leerden ze over de juiste samenstelling van een goed ontbijt (volkoren, fruit en mager beleg). Goed ontbijten zorgt ook voor geconcentreerde kinderen, die iedere dag aan de slag kunnen en kunnen leren. Toon vertelde over zijn eigen ontbijt: ,,Om fit te blijven en er gezond uit te zien voor optredens, vind ik het belangrijk om goed te ontbijten. Ik begin met een glas water en daarna eet ik yoghurt met muesli en fruit. Hierdoor ben ik klaar voor de dag.'' 

Toon reikte met veel plezier de vrijkaarten uit aan groep 6, namens JOGG-Vlaardingen, die de fotoactie organiseerde. De kinderen hadden veel vragen voor hem over zijn deelname aan het programma van SBS6. Zo wilden ze onder andere weten hoe het was om beroemd te zijn en of hij een vriendin heeft. De kinderen winnen vrijkaarten voor Speelparadijs de Beestenboel aan de Zwanensingel 9 in Vlaardingen. Dit is een indoorspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar, die eind december/begin januari zijn deuren opent.
 

 

 

Gerelateerd