Categorieën

Service

Probeer dit eens: Filosoferen !

Probeer dit eens: Filosoferen !
Onderwijs

Probeer dit eens: Filosoferen !

  • Redactie
  • 11-02-2016
  • Onderwijs
Probeer dit eens: Filosoferen !

VLAARDINGEN - Op woensdag 9 maart 2016 organiseert De Denkschool een Denkmiddag voor iedereen die in het bedrijfsleven of onderwijs werkt: Een middag filosoferen om uw denken te scherpen.

Filosoferen in het bedrijfsleven is in opkomst. Dat is ook logisch want filosoferen stelt u in staat beslissingen beter te funderen. Filosoferen bevordert de communicatie en werpt een frisse blik op uw organisatie. Daarnaast dragen filosofische gesprekken bij aan teambuilding.

Onderwijs is altijd in beweging. De samenleving verandert en daarmee de eisen die aan het onderwijs gesteld worden. Voor de jongste eis, de 21st century Skills, biedt De Denkschool een oeroude oplossing: filosoferen! Filosoferen stimuleert het kritisch analytisch en creatief denkvermogen en laat uw leerlingen kennis maken en ervaring opdoen met samen denken in plaats van discussiëren.

De Denkschool biedt u een kans om te ontdekken en ervaren wat filosoferen voor uw organisatie of onderwijsinstelling kan betekenen. In een middag kunt u deelnemen aan drie ‘denksessies’ en maakt u kennis met verschillende manieren om te filosoferen over uiteenlopende onderwerpen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De Denkschool bevindt zich aan de Vetteoordskade 12.

De middag duurt van 13:30 – 17:00 uur en de toegang is gratis.

 

Aanmelden: dedenkschool.nl/denkmiddag   of mail naar [email protected]