Opschoondag basisschool Het Visnet

25-03-2022 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Het was Landelijke Opschoondag op 18 maart en dat liet basisschool Het Visnet niet ongemerkt voorbij gaan. Vorig jaar ging de school het zwerfafval al vol enthousiasme te lijf en dit jaar deden ze er een schepje bovenop! Leerlingen, ouders en omwonenden gingen in de VOP met grijpers en vuilniszakken de straat op. Niet alleen werden de straten een stukje schoner, maar ook een stuk mooier. In de PKD straat kregen boomspiegels en plantenbakken nieuwe beplanting.

Aan een opschoondag heeft Het Visnet niet genoeg. Deze hele week staat nog in het teken van Landelijke Opschoondag! De leerlingen maken een theatervoorstelling: het Afvaljournaal onder begeleiding van de Stichting Lawine. Ook zijn er de komende week nog andere opruimactie en gaan de kinderen borden ontwerpen om buurtbewoners op te roepen om bij te dragen aan een schonere en veiligere wijk.

De school organiseert deze activiteiten in samenwerking met Waterweg Wonen, Minters, VIB, Stichting Lawine en de gemeente om zo bij te dragen aan een schone leefomgeving.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date