Opleidingen met baanzekerheid

14-01-2019 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Wie de wereld van de foodtechnologie en -kwaliteit betreedt, is de komende jaren zeker van een opleiding in een dynamische omgeving. En van een uitdagende baan met carrièremogelijkheden!

Studenten die na de zomer met een opleiding bij de Food Innovation Academy starten, kunnen als eerste gebruik gaan maken van de moderne praktijkvoorzieningen in het nieuwe pand in Vlaardingen. De Food Innovation Academy is het nieuwe kennis- en innovatiecentrum van de foodbranche. Kom kennis maken op de Open Dagen! 
 

Open Dagen op 24 en 26 januari
 

Op de Open Dagen van het Lentiz LIFE College is een aparte stand ingericht voor de Food Innovation Academy. Hier presenteren zich niet alleen de docenten, maar ook een aantal gerenommeerde foodbedrijven die betrokken zijn bij de gespecialiseerde opleidingen met betrekking tot technologie en voedselkwaliteit in de levensmiddelenindustrie, zoals Menken Orlando, Friesland Campina en De Graafstroom.

 

Kom langs!

Op donderdag 24 januari van 16:00-20:00 uur of op zaterdag 26 januari van 9:00-13:00 uur bij Lentiz LIFE College, Parallelweg 401 in Schiedam.

 

Food Innovation Academy 

In de Food Innovation Academy werken foodbedrijven, onderwijs en overheid samen om de levensmiddelenindustrie te ondersteunen met kennis, innovatie en goed opgeleide medewerkers. In het vier etages hoge pand komen praktijkruimtes met procesapparatuur, laboratoria, proefkeukens, een auditorium en vergaderruimtes. Studenten van Lentiz LIFE College gaan er praktisch onderwijs volgen, studenten van InHolland kunnen er onderzoek doen en foodbedrijven gaan er hun klanten ontvangen. Op de begane grond komt een horecagelegenheid waar ook consumenten welkom zijn. Medio 2019 opent de Food Innovation Academy de deuren.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date