Open Huis KADE40

11-09-2017 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 16 september is het Open Huis bij KADE40. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er gelegenheid zich te laten informeren over de (cursus)mogelijkheden bij KADE40, mee te doen aan gratis open lessen en in te schrijven voor het komende seizoen. 
 

Activiteiten

Tijdens het Open Huis op zaterdag 16 september wordt een goed beeld gegeven van de vele mogelijkheden bij KADE40. Deze dag zijn docenten en partners aanwezig om informatie en demonstraties te geven. Bij veel activiteiten is het mogelijk zelf mee te doen in een (gratis) open les. Jonge creatievelingen kunnen bijvoorbeeld aan de slag in het Kinderatelier en kan er worden geëtst, gedanst en muziek gemaakt worden.

 

Gratis proeflessen Jeugdtheaterhuis

Vanaf oktober komt het Jeugdtheaterhuis naar KADE40 voor theater- en toneellessen. Er zullen lessen gegeven worden voor verschillende groepen en leeftijdscategorieën. Tijdens het Open Huis bij KADE40 is het mogelijk om tussen 13.30 en 14.30 uur mee te doen met gratis proeflessen. Kom langs en doe mee. De docenten van Jeugdtheaterhuis zijn aanwezig om te informeren of te helpen bij het inschrijven voor het komende seizoen. De lessen van Jeugdtheaterhuis starten vanaf woensdag 4 oktober, leslocatie KADE40. 
 

Het volledige cursusaanbod voor het komende seizoen is te vinden op www.kade40.nl  Tijdens het Open Huis kan ook het cursusboekje meegenomen worden.

Gerelateerd