Laat je verwennen bij Smullen & Krullen

02-11-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Het College Vos biedt al een tijdje tal van activiteiten aan onder de noemer 'Smullen en Krullen'. Er is een reataurant waar u terechtkunt, een kapsalon maar (minder bekend) ook een klussendienst.

Buurtkoffie
Iedere vrijdagochtend is het restaurant van de school open om gezellig een kopje koffie of thee te komen drinken. De leerlingen van het College Vos staan als gastvrouw/heer voor u klaar. Soms organiseren de leerlingen een gezellige ochtend met een thema. Naast de koffie en thee wordt er ook een klusjesservice aangeboden. U moet hierbij denken aan hulp bij het doen van uw boodschappen of het aannaaien van een knoopje. Zou u het fijn vinden om hulp te krijgen bij het schoonmaken van de kooi van uw parkiet, dan kan dit ook.  De buurtkoffie is open van 9.30 tot 11.15 uur. De buurtkoffie start vanaf vrijdag 2 November. Prijs € 1,50.

Restaurant
Het restaurant is deze periode open op maandagmiddag:
• 10 december: Lunch vanaf 13.30 uur
• 17 december : Kerst High Tea vanaf 14.00 uur
Kosten Lunch of High Tea € 8,50.

Salon
De salon is deze periode open op verschillende dagen. Op dondermiddag kunt u terecht in de schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling of manicure. Op vrijdagochtend kunt u terecht in de kapsalon voor een haarbehandeling. De volgende dagen is de salon open:

  • Donderdag 8 november: schoonheidssalon
  • Vrijdag 9 November: kapsalon
  • Donderdag 22 november: schoonheidssalon
  • Vrijdag 23 november: kapsalon

De openingstijden van de schoonheidssalon zijn: 13.00 – 14.30 uur. De kapsalon is open van 9.30 – 11.00 uur.
Kosten voor behandelingen in de salon zijn: € 8,50.

U kunt telefonisch reserveren via 06 - 47228414.Gerelateerd