Kinderopvang Het Droompaleisje gaat uitbreiden in Holy!

04-11-2020 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Kinderopvang Het Droompaleisje is al meer dan 10 jaar actief als kleinschalige kinderopvang met BSO in Vlaardingen Holy. Om alle lieve kindjes te kunnen opvangen die graag bij ons zouden willen spelen, gaan we verder uitbreiden in Vlaardingen Holy. Binnenkort opent onze derde vestiging aan de Utrechtlaan 83 (naast basisschool de Ark aan de Baarnhoeve 2).

Wij staan bekend om onze kleinschaligheid en professionaliteit, daarnaast staan wij bekend om:

  • er werken alleen vaste gezichten op de groep(en);
  • elk kind heeft zijn/haar eigen mentor die tevens het aanspreekpunt is voor de ouders om de ontwikkeling en het welbevinden van het kind te monitoren;
  • openingstijden vanaf 06:00 uur tot 18:00 uur;
  • all-inclusive formule, al het verse voedsel, warme maaltijden en verzorgingsproducten zijn inclusief.

Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 56 en 156 stoppen praktisch voor de deur en ook met tram 24 zijn we goed te bereiken.

De aanmeldingen gaan hard, neemt u daarom vandaag nog contact op met de locatie op telefoonnummer 010 - 751 48 81 voor een rondleiding of meer informatie via facebook of www.hetdroompaleisje.nl.

Vacature

Lijkt het je leuk om als Pedagogisch Medewerkster te werken dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan nu op de openstaande vacatures

Bekijk de foto's

Gerelateerd