Jenaplanschool Vlaardingen: een school van NU!

07-12-2016 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - We zijn een kleine school met grote onderlinge betrokkenheid en kleinschalige opzet. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn kort.
We staan in het NU en geven modern onderwijs. Elke week krijgen de kinderen van groep 1 tot en met 8 Engels door middel van de methode GROOVE me. Bovendien leren we de kinderen luisteren naar hun eigen lichaam en ontspannen door mindfulnesstechnieken.

Samenwerken en zelfstandigheid geven we vorm doordat de kinderen met een weektaak werken en hoe ouder ze zijn, hoe meer ze zelf hun werk moeten plannen. We werken met projecten voor wereldoriëntatie omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen actief betrokken zijn bij wat ze leren en de leerstof betekenis voor ze heeft. We gaan regelmatig op excursie en ook worden gastlessen gegeven bij ons op school.

Steeds meer mensen kiezen in deze tijd voor Jenaplanonderwijs omdat deze vorm van onderwijs aandacht schenkt aan zowel de cognitieve- als sociaal-emotionele ontwikkeling.

Vrijdagochtend 23 december 2016 organiseren we een open ochtend. U bent van harte welkom om te komen ervaren wat het betekent om kind te zijn op een hele leuke school, waar oog is voor wie je bent!

Open ochtend Jenaplanschool Vlaardingen
Ingang aan de achterkant van het gebouw
Vrijdag 23 december 2016
Aanvang 09.00
Eindtijd 10.30 uur
Van Hogendorplaan 1023
3135 BK Vlaardingen
010-4712914

Gerelateerd