In de vakantie toch naar school!

22-08-2019 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Wethouder Sebastiaan Nieuwland gaf op maandag 19 augustus de aftrap van de Vlaardingse zomerschool. De 30 leerlingen en het docententeam gaan leerzame en leuke weken tegemoet. De zomerschool is in de laatste 2 weken van de zomervakantie met dit jaar ‘Ontdek en Experimenteer’ als thema. Er is aandacht voor taal, rekenen, Engels en stoere, kunstzinnige en sportieve activiteiten.

De Vlaardingse Zomerschool is speciaal voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie naar voortgezet onderwijs gaan. Of die van de 1e naar de 2e klas van het voortgezet onderwijs gaan. ‘s Ochtends haal je met hulp van docenten van het voortgezet onderwijs, je parate reken- (wiskunde heet dat vanaf nu) en taalkennis op. Iedere middag doe je mee aan sportieve, kunstzinnige, stoere en leuke activiteiten.

Aan het eind van week twee heb je je rugzak gevuld met kennis, zelfvertrouwen, leuke herinneringen en nieuwe vriendschappen. En ben je klaar voor een droomstart in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs!

Meer informatie vind je hierGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date