IKC VanKampen viert 25-jarig bestaan De Hobbit

31-08-2017 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Op 9 september is het vijfentwintig jaar geleden dat kinderdagverblijf De Hobbit aan de Curacaolaan in Vlaardingen haar deuren opende. Op 1 januari 2016 werd De Hobbit onderdeel van integraal kindcentrum VanKampen. Het team van IKC VanKampen wil het jubileum van De Hobbit graag vieren met iedereen die in de afgelopen 25 jaar bij De Hobbit heeft gewerkt en met alle 'grote' en kleine kinderen die tussen 1983 en nu naar de hele dagopvang bij De Hobbit, de buitenschoolse opvang bij BSO Robbedoes of BSO Kwabbernoot of naar peuterspeelzaal Olleke Bolleke gingen.

Het jubileumfeest wordt gevierd op zaterdagmiddag 9 september tussen 13:00 en 16:00 uur bij IKC VanKampen, Curacaolaan 51 in Vlaardingen. Er staan een hapje en drankje klaar en kinderen kunnen leuke activiteiten doen.

Tegenwoordig biedt IKC VanKampen in de locatie aan de Curacaolaan groene kinderopvang vanuit het profiel "Ontdek en Onderzoek". Op het speel- en ontdekplein kunnen kinderen, samen met de kippen, scharrelen en de natuur ontdekken en beleven. Bij IKC VanKampen maken kinderen vanaf groep een tijdens de binnen- en buitenschoolse activiteiten ook kennis met techniek.

 

UN1EK onderwijs en opvang

IKC VanKampen is onderdeel van UN1EK onderwijs en opvang. UN1EK heeft in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis negen integrale kindcentra (IKC's) voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar en zes basisscholen met peuterspeelzaal of startgroep en buitenschoolse opvang. Daarnaast heeft UN1EK diverse locaties voor kinderopvang. De IKC's hebben een UN1EK profiel zodat kinderen van 0 tot 13 jaar in de kinderopvang en tijdens de binnen- en buitenschoolse activiteiten hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.Gerelateerd