IKC VanKampen is excellent!

24-01-2022 Onderwijs Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - Vandaag heeft IKC VanKampen van de jury Excellente Scholen het Predicaat Excellente School mogen ontvangen! Een enorm bijzondere dag voor IKC VanKampen en voor UN1EK. 

In 2012 heeft de toenmalige minister van Onderwijs het predicaat Excellente School in het leven geroepen. Met als doel het erkennen en waarderen van Excellente scholen: in de basis goede scholen die zich onderscheiden van andere goede scholen door te excelleren met een specifiek profiel. Hierbij kan het gaan om een inspirerend, innovatief en motiverend onderwijsaanbod of een onderscheidende aanpak voor een specifieke groep leerlingen. Die bekendheid en waardering draagt bij aan het creëren van een onderwijscultuur waarin het voor alle betrokkenen vanzelfsprekend wordt te streven naar verbetering en het delen van expertise. We hopen kwaliteit zichtbaar te maken én over te dragen. 

Het predicaat Excellente School is niet alleen een erkenning voor buitengewone kwalitei, de toekenning geeft ook een compliment aan iedereen die bijdraagt aan die kwaliteit: de leraren, de schoolleiding, de leerlingen, de ouders en het bestuur. Dit resultaat is een prachtige mijlpaal voor IKC VanKampen en voor UN1EK Onderwijs en Opvang. Chapeau!


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date