Fieperdepiep: ouders bedankt!

16-05-2017 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 24 mei organiseert Stichting Aanzet het Fieperdepiepfestival in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal voor alle ouders met jonge kinderen (2-6 jaar), die meedoen aan Aanzetprojecten. Veel ouders zijn nog nooit in de Stadsgehoorzaal geweest en dit is een mooie kans om gratis kennis te maken met deze culturele kant van Vlaardingen. 

Met dit festival wil Aanzet ouders waarderen voor hun inzet en rol bij de volgende Aanzet-projecten:
·         VoorleesExpress
·         Instapje
·         Opstapje
·         Opstap
·         Oudergroepen bij de peuterspeelzalen 

Ouders die deelnemen aan deze projecten krijgen van Aanzetmedewerkers informatie en over ontwikkeling en opvoeding en leren vaardigheden die gericht zijn op het bevorderen van een succesvolle schoolloopbaan van hun kinderen.  

Het is inmiddels traditie om deze projecten feestelijk af te sluiten. En dit jaar wordt het één grootse afsluiting van alle activiteiten tegelijk. Tijdens het Fieperdepiepfestival zijn er in de kleine en grote zaal voorstellingen en wordt de foyer veranderd in een interactieve theaterspeeltuin, die de zintuigen prikkelt. De peuters en kleuters kunnen zich creatief uiten en heerlijk verder spelen met wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen Fiep, fiep vogeltje en Pim & Pom fieperdepiep! En als klap op de vuurpijl is er nog een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker die buiten klaar staat: de Fiepbus, waarmee ook ritjes gemaakt kunnen worden. 

Dus (kleine) dames en (kleine) heren; stap in en rijd mee…. Fieperdepiep! Het belooft een geweldige middag te worden. Komt allen.

Gerelateerd