De Mavo Vos feliciteert haar leerlingen

13-06-2022 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Voor veel leerlingen in de examenklassen van het voortgezet onderwijs én voor hun docenten was het donderdag 9 juni een spannende dag. Nadat de normering bekend en toegepast was, bleek al snel dat er veel leerlingen gefeliciteerd konden worden. Na tijdvak 1 is al 85 procent van de leerlingen geslaagd en de resterende 15 procent moet iets afmaken, inhalen of herkansen. Gelukkig is niemand definitief gezakt. 

Eén leerling heeft een Cum Laude cijferlijst en een andere leerling gat hier nog een poging toe doen door het maken van een herkansing voor cijferverbetering. Deze leerling doet ook nog eens examen in twee extra vakken. 

Op donderdagmiddag werden alle examenkandidaten uitgenodigd op school om hun voorlopige cijferlijst te komen halen. In de warmte van de zon werd dit een waar feestje waarbij iedereen al van verre welkom werd geheten en er suikerspin en popcorn naast de drankjes klaar stond. 

We zijn natuurlijk enorm trots op al onze leerlingen en feliciteren hen van harte met de behaalde resultaten en/of wensen hen succes met de laatste loodjes.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date