De Jozefdag komt er weer aan!

22-05-2019 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 5 juli vindt alweer de 41e Jozefdag plaats op de St.-Jozefmavo. Op deze dag halen leerlingen en medewerkers van de school geld op voor haar zusterschool in Kakrigu in Kenia, de St. Josephs secondary girls’ school. In de afgelopen jaren heeft de school al vele mooie zaken kunnen realiseren. Te denken valt aan de bouw van een waterput, de aanschaf van nieuwe leermiddelen en het bekostigen van onderwijs voor de allerarmste meisjes.

Een vast onderdeel van de Jozefdag is altijd de Jozefmarkt. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur is de school open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. U kunt op de markt een bijdrage leveren door iets te kopen op de plantenmarkt, een lootje te kopen bij het rad van fortuin of iets lekkers te eten te kopen.

Nieuw dit jaar is dat ook buurtbewoners en andere geïnteresseerden een kraampje kunnen huren op de jozefmarkt. Voor €5,- en vijftig procent van de opbrengst van het kraampje kunt u ook op deze manier een bijdrage leveren aan een leuke middag voor de buurt en een heel mooi doel.

Een ander nieuw onderdeel van de Jozefdag is dat er aan het einde van de middag een borrel is voor oud-leerlingen. Op deze mini-reünie kan er weer even gezellig bijgekletst worden met oud-klasgenoten en uit het oog verloren vriend(inn)en. Ook de opbrengst van de borrel gaat uiteraard naar het goede doel.

Voor meer informatie over, en om u op te geven voor de Jozefdag, kunt u contact opnemen met Jan Bart Adriaanse. Dit kan via mail (jbadriaanse@sjm.nl) of via het volgende telefoonnummer: 010 – 4744166.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date