Breinpaleis en Klimop samen verder als IKC Samen Wijs

09-09-2021 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Op dinsdag 31 augustus is onder het toezicht oog van alle kinderen, veel ouders en onder andere de voorzitter van College & Bestuur een nieuw IKC geopend in Vlaardingen Holy: IKC Samen Wijs. Dit nieuwe IKC in Vlaardingen is tot stand gekomen door het samengaan van IKC Klimop en IKC het Breinpaleis. Onze drive: 'ken jezelf, help de ander en word samen wijs'. Onze kernwaarden: actief, eigen, creatief en betrokken.

Samen Wijs streeft ernaar om de kinderen zo zelfstandig mogelijk, zorgzaam, oplossingsgericht en trots de volgende stap te laten maken. Nieuwsgierig naar meer informatie over visie en ons aanbod van het kindcentrum? Neem dan contact op met Hiske de Koning (h.dekoning@wijzer.nu) om een rondleiding in het mooie kindcentrum te plannen. De website is binnenkort live. U kunt dan informatie vinden op www.ikcsamenwijs.nl.

IKC Samen Wijs is een onderdeel van Wijzer in opvang & onderwijs.

De tijdelijke locatie is aan de Roerdompstraat 1. Het gebouw aan de Stadhouderslaan 1 wordt te zijner tijd gesloopt om plaats te maken voor een mooi nieuw gebouw. Op dit moment is onze peutergroep de Panda’s nog tijdelijk gehuisvest aan de Stadhouderslaan 3.

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date