Antipesto verzorgt weerbaarheidstraining voor jongeren

03-11-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdagavond 30 november organiseert Stichting Antipesto een Meet&Greet en Weerbaarheidstraining Jongeren. Zij organiseren dit op het Veerplein in Vlaardingen. Stichting Antipesto creëert en organiseert bewustwordingsprojecten door middel van film, muziek en sport. Antipesto zorgt, samen met andere jongeren, om je kundig, weerbaar, representatief en zelfbewust te maken omdat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Sportschool Knijffight is specialist in verdedigingssporten. Zij leren je niet om 'dom' te vechten. Zij leren wat je moet doen om een gevecht te voorkomen. Lukt voorkomen niet? Dan leren ze je hoe je zo snel mogelijk het gevecht kan beëindigen.

Antipesto en Knijffight nodigen je graag uit om op 30 november aanwezig te zijn en deel te nemen aan de weerbaarheidstraining. Dus schrijf je nu snel in. Wees er wel heel snel bij. Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar. Vol is ook echt vol. Stuur dus vóór 22 november een mail naar workshopAntipesto@outlook.com met je naam, geboortedatum en je emailadres. Je krijgt binnen drie dagen een reactie.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date