Categorieën

Service

Alle leerlingen geslaagd!

Alle leerlingen geslaagd!
Onderwijs

Alle leerlingen geslaagd!

  • Advertorial
  • 23-09-2016
  • Onderwijs
Alle leerlingen geslaagd!
VLAARDINGEN - De leerlingen van 5 havo tto en 6 vwo tto van het Groen van Prinstererlyceum hebben in mei 2016 hun TTO-opleiding afgerond met een speciaal examen voor Engels, het zogenoemde International Baccalaureate (IB). Het Ib-diploma voor Engels is internationaal erkend en geeft de leerling makkelijker toegang tot buitenlandse universiteiten en tot internationaal georienteerde opleidingen in Nederland.

Het Groen mag het IB-examen aanbieden omdat het Groen sinds 2012 een tto Senior School is, het hoogste onderscheiding op tto-gebied. De resultaten van het IB-examen worden pas in de zomervakantie bekend gemaakt. Vandaar dat de diploma-uitreiking pas op 23 september kon plaats vinden.

Vol trots kunnen wij melden dat alle leerlingen voor het IB-examen zijn geslaagd. Daarom zijn allemaal blije gezichten te zien bij leerlingen, ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden en docenten. Op de foto staan alle tto-leerlingen in internationale kledij. We kijken terug op een feestelijke en gezellige avond.