85 'minima kinderen' krijgen een laptop van Minters

24-09-2021 Onderwijs Redactie

VLAARDSINGEN - Minters schenkt 85 laptops en 7 pc’s aan minima kinderen in Vlaardingen via Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden. Deze zomer ontving de samenwerkingspartner van Leergeld, Ecoware, de producten om ze te refurbishen. De komende maanden verspreidt Leergeld de producten onder de kinderen voor wie een aanvraag wordt gedaan.

Elk kind doet mee
De laptops en pc’s bieden kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee de kans volwaardig mee te doen in de maatschappij. Zo kunnen zij net als hun leeftijdsgenootjes huiswerk maken op een laptop en zich digitaal ontwikkelen.

Bedrijfsleven
Directeur-bestuurssecretaris Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden, Mark Schutjens, is erg blij met de schenking van Minters. ,,Het bedrijfsleven is voor ons een belangrijke partner op het gebied van laptops en pc’s. De afgeschreven producten geven wij een tweede leven en de kinderen die ze het hardst nodig hebben profiteren hiervan. We zijn Minters dan ook erg dankbaar en roepen andere bedrijven ook op hun afgeschreven laptops en pc’s beschikbaar te maken voor Nederlandse kinderen in de minima.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date