10 jaar SBO de Kameleon!

05-02-2022 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 4 februari was het eindelijk zover. SBO Kameleon vierde haar tienjarig bestaan. De dag werd geopend door Roman de goochelaar. Met een bijzondere truc goochelde hij het eerste exemplaar van het jubileumboekje ’10 jaar SBO Kameleon’ tevoorschijn. Wethouder Jacky Silos heeft dit exemplaar in ontvangst genomen.

De spanning was af te lezen op de gezichten van de kinderen, wat zou er allemaal gaan gebeuren? Een goochelaar en een wethouder in de school, dat gebeurt natuurlijk niet elke dag. Na een welkomstwoordje van directeur Rob van der Mark was het grote moment aangebroken. Met een ‘vlammende’ truc werd het jubileumboekje tevoorschijn getoverd. Wethouder Jacky nam het boekje, toch wel enigszins met verbazing en onder de indruk van de goocheltruc, in ontvangst.

Dit was natuurlijk pas het begin. Gedurende de dag hebben alle groepen een bezoekje gebracht aan de goochelaar, zodat ook zij de fel begeerde truc voor thuis konden zien en leren. Tussendoor was het feest in de klas, konden de kinderen een suikerspin halen, was er een klein gebakje en was er vooral veel plezier. Even geen les, maar een gezellige dag met elkaar en genieten van de feestelijkheden. Door corona konden helaas ook een flink aantal kinderen niet echt op school zijn. Gelukkig is het door een livestream toch gelukt om ze mee te laten kijken met de goochelshow.

De architect, René Meere van Valtos Architecten, was na al die jaren even terug in ‘zijn’ gebouw en was trots om te zien dat het nog steeds zo’n mooie en fijne school is. Ook Juliet van der Lugt, bestuurder van Wijzer opvang en onderwijs, is nog even een kijkje komen nemen. Ondanks dat het vanwege de coronaregels even allemaal anders moest dan anders kunnen we terugkijken op een geslaagd feest. Op naar de 25 jaar!

Bekijk de foto's



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date