Zwemmen met Kerst !

21-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Zwemmen op tweede Kerstdag ? Een oude traditie die ze bij ZVVS graag in stand willen houden. Een uitdaging voor iedereen die van zwemmen houdt om 100 x 100 meter te zwemmen, maar het is geen must! Gezellig zwemmen voor jong en oud, op je eigen tempo en in je eigen slag. Voor iedereen die wil, dus niet alleen voor wedstrijdzwemmers of waterpoloërs. Je zwemt iedere keer 4 x 25 meter (100m), neem je rust en zwem je daarna de volgende 4 x 25 meter. Je mag het water verlaten om uit te rusten wanneer jij wilt, verder zwemmen wanneer jij wilt, maar wanneer je echt stopt moet je dit even doorgeven aan je banenteller. Bij iedere baan zit een banenteller om jouw banen af te strepen, zodat je precies weet hoever je bent of jou uitdaging al gehaald hebt.

Wanneer: Dinsdag 26 December 2017 (2e kerstdag)
Waar: Zwembad De Kulk, Vlaardingen Melden: 08.30 uur
Hoe laat: van 09.00 uur tot 12.00 uur. De verenigingsruimte is open vanaf 08.00 uur voor koffie & thee.
Inschrijfkosten: € 5 per zwemmer (Dit kan op de dag zelf voldaan worden)

Na afloop is er een zwemmersbuffet waarbij er traditiegetrouw door iedereen wat wordt meegenomen. Dit is altijd leuk en gezellig!

Graag willen ze bij ZVVS weten wie er aan de start verschijnen, dus stuur een email als je mee wilt doen naar zvvs100x100challenge@gmail.com  

Mocht je niet willen zwemmen maar je wilt graag helpen dan horen ze dit ook graag op het bovengenoemde emailadres of meld je op de ochtend zelf bij de mensen van de vereniging.

Gerelateerd