Zorg voor de zorg!

06-04-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op het moment dat Susan Groeneveld haar schoonheidssalon noodgedwongen moest sluiten vanwege het coronavirus, besloot zij zich in te zetten voor diegenen die het juist nu, zo keihard nodig hebben. Namelijk de mensen in de zorg. Susan bedacht het concept 'Zorg voor de Zorg'. Deze organisatie kookt nu, na zo’n drie weken, ongeveer zestig maaltijden per dag. Deze maaltijden gaan naar zorgpersoneel en mensen die van de één op de ander dag moeilijk zelf kunnen koken in deze crisis.

De organisatie werkt met een groep enthousiaste vrijwilligers, die met een heel klein budget en donaties uit eigen zak, proberen zoveel mogelijk lekkers op tafel te zetten. Vanuit het Westland wordt er zo nu en dan groente en fruit gesponsord, slagerij van Heijst sponsort vlees. Er wordt gevraagd om donaties van particulieren en bedrijven, die in deze zware tijden wat kunnen missen. Wellicht zijn er supermarkten in de regio die ons ook kunnen voorzien in producten?

De verwachting is dat er nog een tijd langer moet worden doorgekookt, hiervoor kan de organisatie nog meer donaties gebruiken. Wilt u dit mooie project van Susan ondersteunen? Dan kunt u een bijdrage overmaken op: NL65 INGB 0006 0193 49 t.n.v. SMC Groeneveld t.a.v. Zorg voor de Zorg.