Zesde editie Rotary Santa Run

06-12-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zondag 15 december om 14.00 start de zesde editie van de Rotary SantaRun. Vanaf het Veerplein zullen enkele honderden lopers voor het goede doel een parcours afleggen in een SantaPak. Iedereen kan meedoen; je mag rennen, joggen, wandelen, neem je hond mee of loop met de kinderwagen. Het maakt niet uit, als het maar gezellig is! 

De deelnemers kiezen tussen de SantaRun van 3,5 kilometer en een SantaWalk. De SantaWalk is een wandeling van acht kilometer die in SantaPak langs de mooiste plekjes in Vlaardingen voert. Bij aankomst op het Veerplein wacht er voor alle deelnemers een medaille, koek & zopie en natuurlijk gezelligheid! Er is muziek, er zijn kraampjes waar versnaperingen zoals erwtensoep en gluhwein worden aangeboden, er is een springkasteel en live vermaak. 

Het goede doel van dit jaar is het Rotary Jeugdfonds. Dit fonds is een initiatief van de beide Rotary clubs in Vlaardingen (Rotary Vlaardingen en Rotary Vlaardingen ’80). Ze hebben de handen ineen geslagen om de jeugd in Vlaardingen, en dan juist zij die het van huis uit minder hebben, te helpen zodat zij in gelegenheid zijn om te kunnen sporten, dansen of muziek te kunnen maken. Middels een individuele of groepsbijdrage realiseert het fonds toegankelijkheid voor Sport en Cultuur voor de jeugd in Vlaardingen.

Er bestaan al verschillende initiatieven in en rondom Vlaardingen die het mogelijk maken om een individuele en of groepsbijdrage aan te vragen. In de praktijk blijkt dit echter niet voor iedereen voldoende te zijn wat soms resulteert in een beperking van deelname aan activiteiten. De Rotary clubs willen voorkomen en werken samen met diverse stichtingen in Vlaardingen om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten, dansen of muziek te laten maken. De opbrengst van de Rotary SantaRun 2019 komt volledig ten goede van de jeugd in Vlaardingen!

Inschrijven kan via de website: https://vlaardingen.rotarysantarun.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date