Wij willen een KFC !

15-10-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vanmiddag stond de caravan van de Burger Meester op het schoolplein van de Sint Jozefmavo aan de Willem de Zwijgerlaan. Medewerkers van de gemeente Vlaardingen gingen er in gesprek met de leerlingen van ‘de Jozef’ en vroegen welke ideeën zij voor Vlaardingen hebben.

Er zat genoeg ‘in de hoofden’ van de middelbare scholieren dat naar buiten kwam, variërend van bezorgdheid over de snelle voortschrijding van de techniek tot en met persoonlijke verhalen over discriminatie. Twee zaken sprongen er echter uit, die het meest genoemd werden: veel leerlingen wilden dichter bij de school een mogelijkheid om te sporten. Het was toch wel erg jammer dat het veld dat aan de Jozef grenst voor een euro was verkocht om er een zorgcomplex voor ouderen te bouwen en in de school is er met één zaal te weinig ruimte.

Met stip op nummer 1 stond echter dat er een KFC moet komen in Vlaardingen. Wij weten dat er één in de planning staat op het voormalige complex van de Shell Vijfsluizen. Het kan de leerlingen van de Jozef echter niet snel genoeg gaan!Gerelateerd