Werkzaamheden Stedin en Evides in Westwijk

18-01-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - In de Westwijk werkt aannemersbedrijf Siers dit jaar in opdracht van Stedin en Evides aan kabels en leidingen. Woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar (eventueel met hulp van loopplanken), maar het verkeer kan wel hinder ondervinden.

Straten of trottoirs kunnen tijdelijk (deels) worden afgezet en op de plek waar gewerkt wordt, kunnen er tijdelijk minder parkeerplekken zijn. Ook kan het voorkomen dat enkele woningen gedurende een korte periode afgesloten zijn van gas, elektriciteit of water. Siers informeert de bewoners van deze woningen hier tijdig over.


Inloopspreekuur

Heeft u vragen? Siers houdt iedere woensdag van 13.00 tot 14.00 uur inloopspreekuur om uw vragen te beantwoorden. Locatie: opslagterrein/ketenpark aan de Graaf van Egmondstraat (kruising Dirk de Derdelaan). U kunt uw vragen ook altijd stellen aan de monteurs die bij u in de wijk werken. Vragen die niet zo lang kunnen wachten? Neem dan contact op met Willem Bosveld (uitvoerder bij Siers): 06 589 632 02 of stel uw vraag via de website van Siers.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date