Wat vindt u van Vlaardingen ?

24-07-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - " Vlaardingse burgers willen inspraak ", " Red Vlaardingen Centrum " en" Vlaardingen Veilig " . Zomaar drie Facebook groepen waar inwoners van de stad hun mening kwijt kunnen over, of een bijdrage kunnen leveren aan, zaken die er in Vlaardingen leven. De gemeente biedt sinds jaar en dag ook de mogelijkheid om je mening te geven. En wel via het Vlaardings Internet Panel.

Het Vlaardingse Internet Panel bestaat uit Vlaardingers uit alle wijken en van alle leeftijden. Een aantal keer per jaar reageren de leden van dit internetpanel op stellingen en vragen over actuele onderwerpen. Zo krijgt de gemeente snel inzicht in wat er leeft in de stad en hoe inwoners aankijken tegen gemeentelijk beleid en ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten worden vervolgens gebruikt als extra informatiebron bij het nemen van beslissingen, maatregelen en bij het oplossen van eventuele problemen.

 

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Vlaardingen met een eigen e-mailadres kunnen deelnemen aan de internet enquêtes. Geeft u graag uw mening over actuele onderwerpen die spelen in Vlaardingen? Meld u dan vandaag nog aan!

Als u zich aanmeld voor het Vlaardings Internet Panel, dan worden uw gegevens alleen daarvoor gebruikt. Het is mogelijk dat de gemeente een vragenlijst bijvoorbeeld alleen in een bepaalde wijk, of voor een bepaalde doelgroep ter beschikking stelt. Met onderstaande gegevens wordt dan automatisch een selectie gemaakt. Deze gegevens worden niet voor andere zaken gebruikt.

Aanmelden kan via deze link! Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date