Vulcaanweg morgen open

19-08-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De Vulcaanweg, die is afgesloten vanwege de grote brand van afgelopen zondag, gaat naar verwachting woensdag 20 augustus om half zes 's ochtends weer open. De toplaag van het asfalt is zodanig aangetast dat de weg niet voldoende schoongemaakt kan worden en een nieuwe asfaltlaag nodig heeft. vandaag  wordt de weg gefreesd, waardoor het morgen mogelijk is om met aangepaste snelheid, 30 km/uur, de weg te gebruiken. 

De freeswerkzaamheden duren naar verwachting tot ongeveer elf uur vanavond. Op een later moment, zo snel mogelijk, wordt de Vulcaanweg opnieuw geasfalteerd. 

De Koningin Wilheminahaven NZ blijft tot nader order afgesloten. Vrachtwagens die naar Vopak, RBT en DFDS moeten, kunnen wel naar deze bedrijven; zij kunnen afslaan en op de rotonde van de Vulcaanweg rechtdoor. Verkeersregelaars zijn actief om het verkeer bij de diverse afsluitingen te begeleiden. De KW-haven NZ is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer voor de bedrijven die zijn gevestigd tot en met nummer 11. Wie Vlaardingen uit wil rijden, kan dat het beste doen via de Marathonweg of via de Van Beethovensingel.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date