Vraag hulp aan de Formulierenbrigade

07-03-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vindt u het lastig om een formulier van de gemeente in te vullen? Dan kunt u de Formulierenbrigade vragen u hierbij te helpen. De Formulierenbrigade is er voor alle bewoners in Vlaardingen, maar vooral voor mensen met een laag inkomen.

Indien u hulp nodig heeft bij het invullen van een formulier of u begrijpt de inhoud van een brief niet, dan kunt u zonder afspraak langskomen. Indien er meerdere formulieren zijn waar u niet uitkomt, dan is het verstandig van te voren een afspraak te maken, zodat de Formulierenbrigade wat meer tijd voor u kan reserveren. U kunt voor een afspraak bellen naar telefoonnummer (010) 471 6630. Aan de telefoon vertelt u om welke formulieren het gaan en hoort u welke gegevens u mee moet nemen voor het correct invullen van het formulier.

 

Voor hulp bij de volgende formulieren kunt u terecht bij de Formulierenbrigade:

huurtoeslag

zorgtoeslag

kindgebonden budget (vroeger werd dit kindertoeslag genoemd)

kinderopvangtoeslag

langdurigheidstoeslag

bijzondere bijstand

kwijtschelding gemeentelijke heffingen


De Formulierenbrigade kan niet helpen bij het invullen van inkomstenbelasting- en/of T-formulieren van de Belastingdienst.

 

Locatie en openingstijden

De Formulierenbrigade is gevestigd in de Billitonflat 1 d/f (Seniorencomplex Billitonflat), Billitonlaan 1 te Vlaardingen. De ingang is aan de rechterzijde van de hoofdingang. Telefoonnummer: (010) 471 6630. De Formulierenbrigade is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. Op maandagmiddag is de Formulierenbrigade gesloten.