Volgend jaar een ijs(schaats)baan

01-11-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De gemeente Vlaardingen en de nieuwe Stichting Winterterras zetten samen in op een grote ijsbaan en een winterevenement in 2019. Onder het motto ‘beter straks goed, dan nu een teleurstelling’ kwamen de gemeente en de stichting tot de conclusie dat 2018 te vroeg kwam voor een winterevenement van dit formaat.

Zowel de gemeente als Stichting Winterterras zijn realistisch. Het college betreurt met de Stichting Winterterras en veel Vlaardingers dat onze stad dit jaar nog niet kan genieten van het plezier van een ijsbaan. Beide partijen zetten zich in om er voor te zorgen dat er in 2019 met behulp van het beschikbare budget wel een succesvol schaatsevenement van de grond komt.

De stichting als initiatiefnemer en organisator en de gemeente faciliterend als subsidieverstrekker en vergunningverlener. Om de organisatie voor elkaar te krijgen, is de Stichting Winterterras afgelopen week officieel opgericht: een groep Vlaardingers met een hoop enthousiasme en veel ervaring met het organiseren van professionele evenementen staat in de startblokken om het evenement in 2019 te laten slagen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date