Vlaardingse nacht van de Popmuziek

22-04-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Voor wie de Nacht van de Popmuziek, jaarlijks gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis, veel te kort vind duren is er goed nieuws: Omroep Vlaardingen zendt aanstaande vrijdag, van elf uur ’s avonds tot de volgende ochtend vroeg vier uur de Eerste Vlaardingse nacht van de Popmuziek uit.

De presentatie is in handen van onder meer Ben Trooster, bekend van het ‘lunchprogramma’ Van Vooren in de Middag’, dat iedere werkdag van twaalf tot twee uur ’s middags wordt uitgezonden bij Omroep Vlaardingen. Bijzonder is dat de Vlaardingse Nacht van de Popmuziek gelijktijdig op radio én tv wordt uitgezonden.

Ben Trooster zal met zijn co-presentatoren verschillende bekende Vlaardingers ontvangen in de studio, waaronder Wibo Broek, eigenaar van het bedrijf B-Creatieve, drager van de Gouden Haring en één van de brouwers van het Vulcaan bier, dat steeds verder buiten de stadsgrenzen gretig aftrek vindt.

Tijdens de Vlaardingse nacht van de Popmuziek zal teruggegrepen worden op het verleden, maar ook hedendaagse muziek heeft haar plaats. Van ABBA tot Zappa, nummers uit de top 40 uit 1985 (het jaar dat Omroep Vlaardingen werd opgericht) en veel, heel veel verhalen. Voor wie niet mag slapen een uitstekende manier om de nacht door te komen en wakker te blijven.

Luister en kijk naar Omroep Vlaardingen op de volgende frequenties:

Radio: 107.8 FM Ether Regio Vlaardingen en 105.9 FM op de Vlaardingse Kabel

Digitaal UPC Radio Kanaal 80 in Vlaardingen

Televisie:

Analoog:

Kanaal 67 / 840.000MHz

Digitaal:

UPC kanaal 36

CI module UPC kanaal 329Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date