Categorieën

Service

Vlaardingse kunst in Rotterdamse winkels

Vlaardingse kunst in Rotterdamse winkels
Uit

Vlaardingse kunst in Rotterdamse winkels

  • Redactie
  • 27-01-2015
  • Uit
Vlaardingse kunst in Rotterdamse winkels

Foto: Look J Boden

VLAARDINGEN/ROTTERDAM – Van 5 tot en met 8 februari vindt in een aantal winkelpanden in Rotterdam een expositie plaats onder de titel Connected Spaces. Tot het illustere rijtje van deelnemende nationale en internationale kunstenaars behoren ook drie Vlaardingers: Frans de Winter, Look J Boden en Beaty Czeto.

Deze groepsexposities maken deel uit van de kunstroute Uit de Verf , tijdens ART Rotterdam en worden georganiseerd door de NIFFO galerie/ recycle studio aan de Pretorialaan 4b. Met medewerking van woningcorporatie Vestia zijn in de Paul Krugerstraat  de winkelpanden 151 - 153, 210 en in de Bloemfonteinstraat nummer 99b vrijgegeven. In Vlaardingen zijn er eerder op de Hoogstraat op soortgelijke wijze winkelpanden tijdelijk beschikbaar gesteld voor Pop-Up galeries.

De openingstijden van Connected Spaces zijn op 5 tot en met 8 februari van één uur ’s middags tot zeven uur ’s avonds. Voor meer informatie en contact klik  hier

Speciaal voor de kunstroute tijdens ART Rotterdam is een app ontwikkeld : kunstroute Uit de Verf, gratis te downloaden bij Google Play en de ITunes store.

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →