Vlaardingse Bierbrouwerij genomineerd voor Beerwulf Brouwerij Verkiezing!

28-03-2018 Nieuws Redactie

De brouwers van het enige echte Vulcaan bier

VLAARDINGEN - De brouwerij van Vulcaan bier, de Vlaardingse Bierbrouwerij, is genomineerd voor de Beerwulf Brouwerij Verkiezing 2018. Beerwulf is een online webwinkel voor craftbier, en staat erom bekend vooral bier te verkopen van lokale brouwers. De Vlaardingse Bierbrouwerij staat tussen de overige genomineerde brouwerij uit Zuid-Holland, met onder andere Brouwerij Noordt uit Rotterdam en De Koperen Kat uit Delft.


De verkiezing

Nederland telt meer dan 500 brouwerijen. Dit voorjaar gaat Beerwulf op zoek naar Nederlands populairste, meest bijzondere brouwerij. De Vlaardingse Bierbrouwerij is zo’n plek.

In de Vlaardingse Bierbrouwerij wordt ambachtelijk bier gebrouwen op een historische locatie. Meer dan een eeuw geleden was op deze plek de laatste bierbrouwerij in Vlaardingen, De Gekroonde “M”, gevestigd. Na ruim 100 jaar afwezigheid is er sinds 2016 weer een echte Vlaardingse bierbrouwerij op dezelfde locatie actief.


Hoe werkt het?

In iedere provincie kiest het publiek online uit de genomineerde en aangemelde brouwerijen zijn favoriet. De twaalf provinciewinnaars gaan door naar de finaleronde.


Stemmen

Tot en met dinsdag 3 april kan er gestemd worden. Hoe leuk zou het zijn om dé brouwerij van Vlaardingen terug te zien in de finale? Daarom een oproep aan alle Vlaardingse bierliefhebbers: stem via deze link  op de Vlaardingse Bierbrouwerij!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date