Vlaardingen24 zoekt een nieuw teamlid!

30-09-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – We zijn gek op nieuws bij Vlaardingen24. Vierentwintig uur per dag. Of bijna dan, want slapen doen we af en toe ook nog. Politieke debatten in de gemeenteraad, de verslagen van sportwedstrijden, verloren en gevonden knuffels en katten, de leegstand van het Liesveld en het ‘opveren’ van de Hoogstraat. En alles wat daar tussenin zit aan nieuws en informatie brengen we iedere dag weer opnieuw. Dat doen we niet alleen hier in Vlaardingen, maar ook in Maassluis en Schiedam. En da’s best wel druk, ook omdat we ook plannen hebben voor meer. Uitbreiding, in en buiten de regio bijvoorbeeld. En alle ideeën die we hebben voor mooie reportages nou eindelijk eens uitvoeren.

Bij het schrijven, fotograferen, de redactie ‘in de lucht houden’, achter tips aangaan, onderzoek doen, reportages maken en ook nog eens ondernemers interesseren om te adverteren kunnen we best wel wat extra handen gebruiken. We zoeken daarom een nieuw teamlid die ons komt versterken zodat we onszelf nog meer op al die plannen kunnen focussen.

We zijn op zoek naar een collega die het verhaal kan brengen van Vlaardingen24, met passie maar ook met realisme, kennis van zaken en met parate cijfers. Die net zo gek is van nieuws als wij, voor wie het werken met social media geen geheimen kent en die een goed netwerk heeft in Vlaardingen (en het liefst ook in Schiedam en Maasluis) , of dat snel uit kan breiden.

Jij bent toegankelijk, maakt makkelijk contact en bouwt net zo makkelijk aan een netwerk. Je draait er je hand niet voor om om op ondernemers af te stappen, grote, middelgrote of zelfstandigen zonder personeel. En ze te interesseren voor de mogelijkheden die ons medium biedt. Te vertellen dat er wekelijks zo’n 30.000 unieke bezoekers onze website bezoeken, ruim 16.000 volgers dat doen op onze Facebookpagina, bijna 9000 op Twitter en ruim 1500 op Instagram. Je kunt het accountmanager noemen, of advertentieverkoper, netwerkconsultant of wat dan ook. Wij hebben het zelf nog geen naam gegeven, dus de werktitel is voorlopig ‘teamlid’. Je werkt op provisiebasis, en hoe dat in precies in elkaar steekt vertellen wij je bij een eerste kennismaking.

Als je jezelf hierin herkent en enthousiast geworden bent dan gaan we graag op korte termijn met jou het gesprek aan. Liefst bij een goede bak koffie en in een ontspannen sfeer.

Ervaring is natuurlijk belangrijk, maar nog meer dat het enthousiasme ‘er vanaf spat’. Wij vertellen je alles wat jij moet weten om aan de slag te kunnen en ondersteunen je zo goed mogelijk. En je schuift natuurlijk aan bij de wekelijkse redactievergadering waar we samen de week en het werk doornemen. En weer die kop koffie drinken (thee mag ook).

Geïnteresseerd ? Mail dan je contactgegevens en wat achtergrondinformatie over jezelf (ervaring en dergelijke) naar herman@vlaardingen24.nl 

Gerelateerd