Vlaardingen zoekt projectleider voor bouw 5000 woningen

15-04-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – In de komende 10 jaar moeten er zo’n 5000 nieuwe woningen gebouwd worden in Vlaardingen. En om dat voor elkaar te krijgen zoekt de gemeente een projectleider Gebiedsontwikkeling. Reageren kan tot 30 april via deze link!

De beoogde projectleider moet in ieder geval een brede kijk op Vlaardingen hebben, aldus de omschrijving. Voorbeelden van projecten waar de kandidaat zich mee bezig gaat houden zijn onder andere het Unileverterrein en de herstructurering van de Vogelbuurt in Holy. Daar zullen de komende jaren ook nog wel Park Vijfsluizen en het Eiland Van Speyk bij komen.

De omschrijving is verder lyrisch: ,,Dankzij jou en jouw projectteam(s) wordt Vlaardingen nog mooier. Je hebt daarbij oog voor meer dan alleen het neerzetten van een aantal huizen: je neemt ook het maatschappelijke vraagstuk in overweging. Hoe gaan we met de omgeving en de voorzieningen om? Hoe krijgen en houden we de stad in balans?’’

Voor het salaris moet je denken aan iets meer dan €4000 bruto tot aan bijna €6000 bruto. Maar dat kun je nog eens met ruim 17% verhogen als je je Individueel Keuzebudget wilt laten uitbetalen. Daar wordt dan wel een stevige persoonlijkheid met een ijzeren vuist en veel incasseringsvermogen voor gevraagd: ,,En als het er op aan komt sla jij met je vuist op tafel een neemt die beslissing. Dat een antwoord ‘’nee’’ kan zijn deins jij niet voor terug. Jij kunt namelijk uitleggen wat we doen en waarom dat zo is en dat we werken binnen de opgaves die de organisatie nu heeft beschreven. Als projectleider heb jij de verantwoordelijkheid voor het project en dat betekent dat je ook moet kunnen incasseren. Jij weet hoe het werkt in een politieke omgeving en ziet daar ook de uitdaging in.’’

Heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Recruiter Suzan van Os beantwoordt met alle plezier je vragen. Zij is bereikbaar via 06 11218647. Solliciteren doe je via deze link!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date