Categorieën

Service

Vlaardingen in actie voor Palladion

Vlaardingen in actie voor Palladion
Nieuws

Vlaardingen in actie voor Palladion

  • Redactie
  • 31-05-2019
  • Nieuws
Vlaardingen in actie voor Palladion
VLAARDINGEN - De actie 'Help restaurant Palladion uit de brand' loopt als een trein, binnen 24 uur is al meer dan € 2.500,- gedoneerd. Het griekse restaurant Palladion, een begrip in Vlaardingen, werd dinsdag getroffen door de enorme brand die garagebedrijf Willem II in de as legde en ook een aantal bedrijven in het daarvoor gelegen pand zwaar dupeerde.

Voor een aantal fans van Palladion alle reden om het door rook- en waterschade geruïneerde restaurant de helpende hand toe te steken. ,,Waarschijnlijk zijn bijna alle Vlaardingers inmiddels op de hoogte van de brand aan de Koningin Wilhelminahaven. Tot onze grote spijt is het restaurant dat al sinds 2002 keihard werkt om de gasten een lach op hun gezicht te bezorgen, hier ook het slachtoffer van. We hebben het natuurlijk over het Griekse Restaurant Palladion, van Dimitris & Yiannis'', schrijven zij. ,,Als je stil staat bij hoe je 's ochtends wakker kan worden en alles anders kan zijn, kunnen we niet anders dan medeleven tonen en ons steentje bijdragen aan hopelijk, het herstel van de plek waar zoveel van ons mooie herinneringen hebben gemaakt.''

Naar verwachting is de rook en waterschade flink maar natuurlijk ook al de spullen die Palladion zo authentiek Grieks maken, zullen groot en deels verloren zijn gegaan. Ook een steentje bijdragen? Dat kan HIER!