Villa Voice: nog maar een paar plaatsen vrij !

03-03-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM – Wie weet schitter jij straks wel bij de junior versie van The Voice of Holland: The Voice Kids ! Een goede basis vormt de cursus Villa Voice. Wees er dan wel snel bij, want met het aantal aanmeldingen liep het de afgelopen week storm en er is nog maar een beperkt aantal cursusplekken beschikbaar.

Villa Voice is zingen voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Onder begeleiding van Roosje Slooter, zangeres en zangdocent bij onder andere KADE40, zingen de kinderen hippe liedjes uit de Top 40 en van Zangexpress©. In zes lessen leren ze van alles over zanghouding en zangtechnieken en werken zij toe naar een spetterend optreden in Poppodium De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. De lessen zijn telkens van 16.00 uur tot 17.00 uur en de totale kosten zijn € 36,-.

Is dit iets voor uw kind? Schrijf dan in vóór 3 maart bij Roos via roos_slooter@hotmail.com  of laat een bericht achter op de Facebookpagina  van Villa Voice.

De lessen

Vlaardingen: Poppodium De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven zz 2a. Zes donderdagen van 5 maart tot en met 9 april 2015.

Schiedam: Wijkgebouw Klubhuis Zuid, Leliestraat 10. Zes vrijdagen van 6 maart tot en met 10 april 2015.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date