Via Gladiola voor deelnemers rolstoelvierdaagse!

20-07-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Grote kans dat veel inwoners van Vlaardingen deze week een lange stoet van rolstoelers en wandelaars voorbij hebben zien komen. Dit jaar werd voor de 12e keer de Rolstoelvierdaagse georganiseerd voor de bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen. 

Er waren mooie routes uitgezet, waar de wandelaars zichtbaar van genoten. Op donderdag ging de wandeling door Schiedam, waar de wandelaars werden begroet door medewerkers van de activiteitenruimte Beethovenplein en de Schiedamse wethouders Marcel Bregman  en Patricia van Aaken.  

Ook op vrijdag werd in de pauze weer een feestje georganiseerd. Net als andere jaren werden de wandelaars bij winkelcentrum De Loper door supermarkt Jumbo verrast met muziek en lekkers. Hierna ging de stoet naar Het Zonnehuis, waar de bewoners feestelijk werden ontvangen met de traditionele gladiolen, medailles en een heuse drumband. Een leuke verrassing voor de wandelaars was dat de medailles werden uitgereikt door burgemeester Annemiek Jetten, wethouder Jacky Silos en nachtburgemeester Leo IJdo.

De vierdaagse was ook dit jaar weer een feestje!

Bekijk de foto'sGerelateerd