Verwendag in De Windwijzer

16-03-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 24 maart organiseert De Windwijzer weer een verwendag voor ‘mensen die het niet breed hebben’. Zeker voor mensen met een laag inkomen uit werk of een uitkering geldt dat ze elk dubbeltje om moeten draaien en vaak niet, of maar met moeite, rondkomen. Voor leuke dingen is er al helemaal geen geld.

Om eens een dagje afstand te kunnen nemen en je zorgen te vergeten, biedt De Windwijzer onder de titel ‘anti-crisisdag’ een verwendag aan, waar zo’n vijftien mensen belangeloos hun medewerking aan verlenen. Dat zijn onder andere een schoonheidsspecialiste, een kapster, visagiste, pedicure, diverse massages, reiki, klankschaal therapie, coach, portret fotograaf , creatieve workshop. Tussen de middag staat er voor de deelnemers een heerlijke lunch klaar. U kunt op deze dag meerdere behandelingen krijgen. U kunt de hele dag in De Windwijzer terecht en een behandeling ondergaan waar er een plekje vrij is. Voor sommige behandelingen moet u (op de dag zelf) een plaats reserveren.

Het hele programma wordt u GRATIS aangeboden. Wel moet u zich van tevoren opgeven via info@dewindwijzer.nl . Wilt u daarbij aangeven of u in de ochtend of in de middag denkt te komen.

De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95 en de verwendag is van 10.00 – 16.00 uurGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date