Vervelen in de zomervakantie? Niet dus!

01-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Wekenlang niet naar school… Heerlijk! Of niet? Ga je je vervelen? Veel mensen gaan op vakantie, maar niet iedereen, en ook niet de héle zomervakantie. Ben je thuis en heb je zin om iets leuks te doen, kijk dan in het Zomerprogramma van Minters. Er is iedere dag wel iets leuks te doen ergens in Vlaardingen. En ook nog gratis.

Kinderen van 10 tot 23 jaar hoeven zich deze zomer niet te vervelen. En ook niet de hele tijd voor de TV te hangen, of op de tablet bezig te zijn. In alle wijken van Vlaardingen zijn leuke dingen te doen. Zo kan je bijvoorbeeld kamperen op Kindercamping Pondarosa op Bouwspeelplaats Holy, of meedoen aan een Huttenbouwwedstrijd. Maar ‘gewoon’ gamen, skaten of voetballen kan natuurlijk ook. Met elkaar wordt het vanzelf leuk. De activiteiten zijn ook bij jou in de buurt.
 

Al weleens gedaan?

Je kan ook hele bijzondere dingen doen, zoals lasergamen of glasblazen. Heb jij dat al weleens gedaan? Minters, de organisatie in jouw gemeente die er is om jou en de mensen in je omgeving te ondersteunen, vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je zomervakantie en organiseert daarom al die activiteiten. Gratis! Heel af en toe wordt er een bijdrage gevraagd.

 

POP-UP!

Verrassingen zitten er ook in het programma. Overal waar ‘POP-UP’ staat maakt Minters pas op een later moment bekend wat er te doen is. Spannend! Kijk op Facebook of de website van Minters om te weten wat het is. Soms verzint Minters de activiteit en soms doen ze dat in overleg met de jongeren uit de buurt. Heb je een goed idee, misschien lukt het je wel er een POP-UP activiteit van te maken. Dus: je vervelen doe je maar een andere keer.

 

Zomerprogramma Minters:

Vanaf vrijdag 8 juli tot en met vrijdag 26 augustus

Diverse locaties en tijden

Gratis! Aanmelden hoeft niet.

Kijk op minters.nl   en typ ‘zomerprogramma’ in het zoekvenster.

Gerelateerd