Vermiste Katten-groep

19-06-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op onze website plaatsen we regelmatig oproepjes van mensen die hun kat kwijt zijn. Op Facebook kun je dit natuurlijk ook aangeven bij de groep Vermiste Katten in Vlaardingen  .

Oprichtster is Natascha Wentinck die de Facebookpagina beheert samen met Simone Swaneveld en Mirella van der Made. Natascha: ,,Toen ik 'Vermiste katten Vlaardingen' begon, had ik nooit verwacht zoveel lieve mensen bij elkaar te krijgen die elkaar helpen door katten te melden die ze zien. Ook ben ik mijn medebeheerders zeer dankbaar en natuurlijk alle leden die we nu al hebben. Dat zijn er over de 1000! Natuurlijk zijn er veel meer leden welkom: hoe meer hoe beter. Ben je een fietser, een wandelaar, Pokémon Go-speler en dierenvriend of -vriendin: wees welkom. Zelfs meiden van de dierenambulance zitten bij ons''.

,,Er zijn ook leden en een beheerder die een chiplezer hebben en die komen wel eens chips aflezen'', vervolgt Natascha. ,,We geven elkaar tips en ideeén door of bemoedigende woorden. Dankzij mijn medebeheerders Simone Swaneveld en Mirella van der Made en alle top-leden werkt deze pagina 'Vermiste katten Vlaardingen' zoals ik het had bedoeld. Dat er nog veel katten weer thuis mogen komen''.

Ook meedoen met deze groep ? Geef je dan hier!  op!

Gerelateerd