Uniek kijkje achter de schermen in de Stadsgehoorzaal

24-05-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op zaterdag 28 mei opent de Stadsgehoorzaal van 10:00 tot 16:00 uur tijdens de Regionale Open Bedrijvendag van Waterweg Werkt voor iedereen haar theaterdeuren. De ultieme mogelijkheid om een uniek kijkje achter (én voor) de schermen van een theater te krijgen.   

Tijdens de Open Bedrijvendag zijn alle bezoekers, jong en oud, van harte welkom aan de Schiedamseweg 51 om zich te laten verrassen door alle geheimen van de Stadsgehoorzaal. Krijg eindelijk een antwoord op al je theatervragen, volg een theaterrondleiding (zowel voor, als achter de schermen) en ontdek de plekken die je normaal gesproken als bezoeker niet te zien krijgt: het zicht vanaf het grote podium, het zijtoneel, de artiestenfoyer, de laad en los, de kleedkamers, het kantoor en nog veel meer. Tegelijkertijd wordt er in de Grote Zaal en in de Harmonie (Kleine Zaal) druk opgebouwd voor de evenementen die ’s avonds in het theater plaatsvinden. Ook kun je een heuse Theatertest doen, die laat zien welke voorstellingen van aankomend seizoen het beste bij je passen en die je dus niet mag missen!       

Voor iedereen die benieuwd is wat de mogelijkheden van het gebouw en haar ruimtes zijn, hoe het programma van aankomend seizoen eruit ziet, hoe het er in de Stadsgehoorzaal (voor en achter de schermen) aan toe gaat en hoe het gebouw er van binnen uitziet: kom naar de Open Bedrijvendag!

 

Open Bedrijvendag


Ruim veertig bedrijven openen zaterdag 28 mei met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg (Maassluis, Vlaardingen en Schiedam) kun je op ontdekkingstocht gaan, een kijkje nemen en een antwoord krijgen op alles wat je altijd al hebt willen weten. Meer informatie over de deelnemende bedrijven en het volledige programma is te vinden op waterwegwerkt.nlGerelateerd