Twee briljantjes en één diamant

08-07-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen week waren er maar liefst drie huwelijksjubilea te vieren in Vlaardingen.

De vonk tussen Jacobus Bot en Pieternella Arendje van Dalen sloeg over bij hun werkgever: de gemeente Vlaardingen. Op 24 juni 1958 gaven zij elkaar het ja-woord. Het echtpaar kreeg een zoon en twee dochters en jaren later werd de familie uitgebreid met zes kleindochters, een kleinzoon en een achterkleindochter. Locoburgemeester Jacky Silos ging bij de heer en mevrouw Bot op bezoek om hen te feliciteren met hun 60-jarige (diamanten) huwelijksjubileum en bracht een feestelijke taart mee.

Willem Eigenraam (90) ontmoette Maria Schouten (88) in de groentewinkel waar zij werkte. Deze ontmoeting leidde naar hun huwelijk op 1 juli 1953. Het echtpaar kreeg een zoon en twee dochters die op hun beurt voor vijf kleinkinderen zorgden. Met een taart ging locoburgemeester Frans Hoogendijk bij de heer en mevrouw Eigenraam langs om hen te feliciteren met hun 65-jarige (briljanten) huwelijksjubileum.

Antje Adriana den Hertog (86) hielp Bartholomaeus van de Pavert (91) in de Rotterdamse boekwinkel waar zij werkte. Op 1 juli 1953 kregen zij hun trouwboekje want op deze dag traden zij in het huwelijk. Het echtpaar kreeg twee dochters en vele jaren later kwamen er drie kleindochters en een achterkleinzoon bij. Locoburgemeester Arnout Hoekstra bezocht de heer en mevrouw Van de Pavert om hen te feliciteren met hun briljanten huwelijksjubileum en bracht een goed gevulde fruitmand mee.
 

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date